Weerbericht:
Veel zon, landinwaarts ook stapelwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken automobilist rijdt tegen boom

Toegevoegd: 02-11-2019, 10.28 uur
Dronken automobilist rijdt tegen boom
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Een dronken automobilist is vannacht bij Aardenburg tegen een boom gereden. Hij raakte niet gewond.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 02.30 uur op de Oostburgseweg. Agenten zagen daar een auto tegen een boom staan. De 21-jarige Vlissingse bestuurder stond naast het voertuig. De auto bleek totaal vernield te zijn en voor de zekerheid werd toch een ambulanceteam opgeroepen. Na onderzoek bleek de jongeman niet gewond te zijn geraakt.

De politie nam een blaastest af en deze wees uit dat de man te veel alcohol had gedronken. Hij blies een waarde van 645 Ug/l.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wdfaasse (2-11-2019 om 18:54)
Stom ventje nog maar 21 jaar en dan je auto totaal los gereden om dronken tegen een boom te rijden wat heb je geluk gehad dat je niets mankeert je beter geweest om op tijd thuis te wezen wat ben je een stakker om zoiets op die leeftijd dit te veroorzaken.