Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Verdachte mishandeling Vlissingen opgepakt

Toegevoegd: 02-11-2019, 12.55 uur
Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft de persoon aangehouden die werd gezocht naar aanleiding van de mishandeling vanochtend in Vlissingen.


Bij de hulpdiensten kwam rond 09.50 uur vanuit een pand aan de Nieuwstraat een melding binnen van huiselijk geweld. Hierop werden zowel de politie als de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. Ook de Rotterdamse traumahelikopter steeg op maar deze kwam uiteindelijk niet ter plekke.

De ambulancedienst heeft een man naar het ziekenhuis gebracht. Hij leek niet ernstig gewond te zijn geraakt maar de politie meldt geen details over zijn letsel. De verdachte bleef gedurende de ochtend voortvluchtig maar rond 12.40 uur meldde de politie dat deze alsnog was aangehouden. Om wie het gaat is niet bekend gemaakt. Personalia van het slachtoffer zijn evenmin naar buiten gebracht.

Het onderzoek naar wat zich precies in de woning heeft afgespeeld loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wdfaasse (2-11-2019 om 18:48)
Weer zo iets huis geweld wat zou daar de oorzaak van geweest zijn,wat komen zulke berichten steeds meer in nieuws te lezen,maar uiteindelijk heeft toch zijn eigen gemeld op politie bureau.