Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in appartement Bijlokestraat Axel

Toegevoegd: 03-11-2019, 07.31 uur
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Roland de Jong

AXEL - In een appartement in Axel heeft vannacht brand gewoed. De bewoner werd ter plaatse nagekeken door de ambulancedienst.


De brand woedde in een woning aan de Bijlokestraat en werd rond 06.05 uur gemeld. Vrijwel direct werd opgeschaald naar middelbrand en de alarmcentrale stuurde twee tankautospuiten en een hoogwerker met spoed naar het brandadres.

Bij de melding werd doorgegeven dat de woning vol rook stond. Binnen tien minuten werd duidelijk dat de situatie meeviel: er was een pannetje op het vuur blijven staan en er was inderdaad sprake van rookontwikkeling maar de omvang van de brand viel mee. Rond 06.15 uur kon dan ook het sein 'brand meester' worden gegeven.

De brandweer heeft de woning geventileerd en omliggende appartementen gecontroleerd. De bewoner van het brandadres is door ambulancepersoneel onderzocht maar raakte volgens de Veiligheidsregio Zeeland niet gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750