Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Dronken automobilist betrapt in Aardenburg

Toegevoegd: 03-11-2019, 13.33 uur
Dronken automobilist betrapt in Aardenburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Een dronken automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag bij Aardenburg door politieagenten van de weg gehaald.


De agenten zagen de man, een 49-jarige Belg, rond 02.00 uur al slingerend over de Herendreef rijden. Nadat het voertuig tot stilstand was gebracht, werd van de bestuurder een blaastest afgenomen. Deze wees uit dat de man te veel alcohol op had. Hij blies namelijk een waarde van 680 U/gl terwijl 220 U/gl de limiet is.

De man zal ander vervoer of een andere chauffeur hebben moeten regelen want zijn rijbewijs werd ter plekke ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (5-11-2019 om 14:24)
Gelukkig is het einde van het jaar weer aangebroken dus zal je ze uit financiele belangen weer vaker zien Leon!
Japie 12 (4-11-2019 om 14:29)
Misschien zie jij controle's overdag Leon in jou buurt ? Ik bedoel de criminelen en het drugsverkeer is in de nacht en avond dan zie je geen Politie.. Ik werk ploegendiensten al sinds de jaren 80 en in de avond en nacht zie je al het gespuis rijden maar geen Politie.. Ja overdag tussen 0600 en 1800 en daarna hebben ze zelf avond... In de weekend al helemaal niet en zeker op zondag zie je nooit Politie of controle.. Drugs en crimi's stoppen niet in de avond en weekenden.. Dus misschien ervaar jij wel controle's in de reguliere uren maar dan is het tuig van de richel niet actief hé !!! Je moet eens kijken wat er na 22.00 uur allemaal rondrijd en ook in de polders in de nacht ( dan worden de boeren bestolen e.d. ) en check een apotheek eens !
TT (4-11-2019 om 09:29)
Japie moet én politieagent worden én de politiek in. Hij heeft namelijk dé oplossing voor álle problemen. Duizenden mensen die medicijnen gebruiken mogen thuis achter de geraniums blijven zitten, evenals iedereen die blowt. Buiten op straat zal het zwart/blauw zien van de agenten. Zodra je ook maar één stap buiten je huis zet word je staande gehouden en word je doopceel geheel doorgelicht. Wat een mooie ideale wereld Japie ! Met je 31 jaar rijbewijs ga je altijd zo kort door de bochten ?
Leon (4-11-2019 om 05:26)
Ik zie anders genoeg controles en ik ben redelijk vaak op de weg door heel NL. Politie rijd ook rond in onherkenbare voertuigen!
Japie 12 (3-11-2019 om 15:34)
Weetje wat het probleem is ? Bijna geen pakkans.. Ik heb nu 31 jaar mijn rijbewijs en heb werkelijk waar nog NOOIT 1 controle gezien of gehad... Mijn buren ( zeker 5 adressen die ik ken ) blowen de hele dag door en stappen gewoon in de auto elke dag.. Dit is maar een simpel voorbeeld.. Er moet veeeeeel meer Politie en grote controles komen.. Ook echt stoppen en controleren.. Alleen scannen heeft ook geen zin, als je met gestolen kentekenplaten uit Groningen rondrijd met zelfde soort auto dan is het op papier altijd goed APK en belasting maar nog steeds gestolen rondrijden en niks betalen.. En er zijn 1000'n mensen die dagelijks zware medicijnen gebruiken en ook gewoon autorijden zonder ook maar 1 pakkans