www.hvzeeland.nl

Weer arrestaties voor overval Hrieps

Toegevoegd: 04-11-2019, 11.23 uur

Weer arrestaties voor overval Hrieps
Door: Tim Koster

Goes - De politie heeft maandagmorgen in twee woningen in Goes nog eens twee mannen aangehouden voor de brute woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar.

Allebei de mannen zijn 32 jaar en wonen in Goes. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt hun precieze aandeel bij de overval. Ook heeft de politie in één van de woningen een huiszoeking verricht. De mannen hebben beperkende maatregelen opgelegd gekregen.

Politie en justitie hebben tot nu toe acht mensen voor de woningoverval aangehouden. Vier mannen zitten nog vast voor hun betrokkenheid bij de overval. Twee vrouwen die eerder werden opgepakt mogen hun proces in vrijheid afwachten. De twee bewoners van de woning in ’s Heer Arendskerke, waar afgelopen zaterdag onderzoek in de woning plaatsvond, worden later verhoord. Daarmee komt het totaal van het aantal verdachten op dit moment op 10 mensen. Dinsdag 5 november staat een zogenaamde Pro Forma zitting gepland.

De man, die woensdag 30 oktober in Domburg werd aangehouden, is een 22-jarige inwoner uit Domburg. Hij werd op straat aangehouden toen hij op een scooter reed. Bij de aanhouding troffen agenten een alarmpistool aan. Deze is in beslag genomen. Ook deze verdachte zit nog steeds vast.