Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 54 km

Treinverkeer stil na aanrijding op spoor station Goes

Toegevoegd: 04-11-2019, 19.22 uur - Update: 04-11-2019, 22.53 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het treinverkeer rond Goes ligt momenteel stil vanwege een aanrijding met een persoon. Dat melden de Nederlandse Spoorwegen (NS).


Na de melding rond 19.10 uur werd onder meer de brandweer met spoed naar het NS-station aan het Stationsplein in Goes gestuurd. De aanrijding zou hebben plaatsgevonden met een goederentrein en zijn gebeurd bij het station zelf. De politie heeft laten weten dat het slachtoffer is overleden.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De afdeling Forensische Opsporing is ter plekke om onderzoek te doen. De directe omgeving is afgezet. De NS heeft laten weten dat de stremming vermoedelijk nog tot 22.30 uur gaat duren.

Getuigen van dit ongeval kunnen, als zij daar behoefte aan hebben, terecht bij Slachtofferhulp. Het telefoonnummer van Slachtofferhulp is 0900-0101.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (5-11-2019 om 23:03)
In en in triest..Veel kracht en sterkte voor de nabestaanden ..En ook veel sterkte aan de Hulpverleners en machinist .
Mar (5-11-2019 om 11:19)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden, de machinist en de hulpverleners! Afschuwelijk weer dit!
Cookie-instellingen beheren