Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Personen onwel bij incident chemische stof

Toegevoegd: 05-11-2019, 12.43 uur - Update: 02-12-2019, 09.32 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een ongeval met een chemische stof zijn dinsdag rond het middaguur in Vlissingen drie personen onwel geworden.


Het incident vond rond 11.55 uur plaats bij het gebouw van de HZ University of Applied Sciences (voorheen Hogeschool Zeeland) aan de Edisonweg. Na de melding werden zowel een tankautospuit van de brandweer als twee amulanceteams met spoed ter plekke gestuurd.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Volgens een medewerker van de HZ hebben de personen mogelijk een stof ingeademd maar zijn meer details nog niet bekend. Van de drie personen die door de ambulancedienst moesten worden onderzocht is er één daadwerkelijk naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee hoefden niet mee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren