Weerbericht:
Vannacht mistbanken, morgen zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode hond gedumpt in Clinge

Toegevoegd: 05-11-2019, 20.39 uur
Dode hond gedumpt in Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

CLINGE - De politie heeft dinsdagmiddag in Clinge een gedumpte dode hond aangetroffen.


Agenten zijn na een melding over de gedumpte hond op onderzoek uitgegaan. Eenmaal ter plaatse troffen zij enkele vuilniszakken aan met daarin inderdaad een dode hond. Waar de hond precies is aangetroffen, is niet bekend.

De hond zal worden opgehaald door een wegbeheerder. Ook wordt gekeken of te herleiden is waar de hond thuis hoorde. Het dumpen van een dood dier is verboden en een strafbaar feit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (10-11-2019 om 02:21)
zoiets maakt me erg boos. een hond geeft zoveel liefde, en als dank dumpen? al mijn overleden honden heb ik laten cremeren en heb er bij staan janken.
wdfaasse (7-11-2019 om 06:23)
Wat een mens toch in staat is om zijn hond op te ruimen op een vuilnisveld is dit nu de dankbaarheid om op die manier afscheid te nemen van je huis dier wat een laffe streek voor de persoon die dat op zijn geweten heeft.
johanna stoutjesdijk (6-11-2019 om 14:02)
waarom een dier zo achter laten schandalig geef hem een een normale rustplaats
TT (6-11-2019 om 10:20)
Verboden, Strafbaar, maar vooral ook respectloos.
Ja-Ja (6-11-2019 om 07:43)
Dode Biggen in zwemwater mag wel.Heeft u ook gezien op tv. Zogenaamd voor de wetenschap.Rotting is rotting. Dus de ziekte van weil bestaat niet bij dode biggen. Natuurlijk is beide strafbaar.
een inwoner (5-11-2019 om 22:53)
HOe Kan en durf je..dit te doen?