Weerbericht:
Zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bestuurders onder invloed van drugs betrapt

Toegevoegd: 06-11-2019, 11.34 uur
Bestuurders onder invloed van drugs betrapt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De politie in Zeeland heeft gisteravond twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Op de Tractaatweg bij Westdorpe werd een 23-jarige man uit Zelzate (B) staande gehouden en in Sint-Maartensdijk een 21-jarige man uit Oud-Vossemeer. Allebei de mannen bleken na een speekseltest onder invloed te zijn van THC. Van beide bestuurders is een bloedmonster afgenomen. Ook hebben ze een rijverbod van 24 uur opgelegd gekregen.

Wanneer de uitslag van het bloedonderzoek bekend is neemt de Officief van Justitie een beslissing over de verdere afhandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Japie 12 (6-11-2019 om 12:45)
Mooi dat ze gepakt zijn maar EU moet keiharde regels maken.. Die belg mag in zijn eigen land gewoon nieuw rijbewijs kopen als rechter hem afpakt na de uitslag.. Dat is de EU wet, als je in een ander EU land je rijbewijs kwijt raakt om wat voor reden ook mag je in je eigen land gewoon weer nieuwe halen als zijnde vermist... Daarom gaan die jongens er ook mee door, er zijn geen echte straffen.. EU moet de wet veranderen, drugs en andere zaken moet in elk EU land strafbaar zijn EN handhaven EN de boete's ook innen !!! Nu kan je gewoon nooit je boete's betalen als je in een ander EU land woont, helaas ! Net als al die buitenlandse truckers die 100 k/u rijden hier omdat ze nooit boete hoeven te betalen en dat weten ze ook !