Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Opnieuw scholieren betrapt met vuurwerkhandel

Toegevoegd: 06-11-2019, 11.51 uur
De twee scholieren zijn doorverwezen naar Stichting HALT.
De twee scholieren zijn doorverwezen naar Stichting HALT.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

KRABBENDIJKE - De politie heeft maandag op een school in Krabbendijke weer scholieren betrapt op het runnen van een vuurwerkhandeltje.

De scholieren, allebei afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, zijn 12 en 14 jaar oud. Met welk illegaal vuurwerk zij door de politie zijn betrapt is niet bekend. Het vuurwerk is in beslag genomen. Nog geen week geleden werd ook al een leerling van een school in Krabbendijke betrapt op het handelen in vuurwerk. Bij hem thuis lagen ook nog eens 200 stuks vuurwerk.

Ook de twee tieners die maandag betrapt zijn hebben een doorverwijzing gekregen naar Stichting HALT.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (6-11-2019 om 15:41)
Gemeente Reimerswaal loopt voorop met illegale kwajongensstreken; worden ze teveel onder de duim gehouden? Nu Tholen nog........