Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij frontale botsing N251 Aardenburg

Toegevoegd: 06-11-2019, 14.43 uur
Door: Tim Koster

AARDENBURG - Bij een frontale botsing op de Draaibrugseweg (N251) in Aardenburg is vanmiddag iemand gewond geraakt.


Rond 12.50 uur kwamen twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing. Door de klap kwamen beide voertuigen zwaar beschadigd tot stilstand. De ambulancedienst, die met spoed ter plekke werd gestuurd, heeft volgens de politie één persoon met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer richting Aardenburg kon ten tijde van het ongeval over één rijbaan passeren. Verkeer dat richting Draaibrug reed werd omgeleid via een parallelweg. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto’s weg te slepen.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (8-11-2019 om 18:05)
Waarvoor dient een dubbele doorgetrokken streep ook alweer???
cq (6-11-2019 om 20:30)
Kijk, weer hoe kan dit nu gebeuren, tja hoe kan dat laat ons raden het enige wat helpt tegenwoordig is in een tank de weg op.
Cookie-instellingen beheren