Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond na aanrijding met auto Goes

Toegevoegd: 07-11-2019, 12.07 uur
De politie bij het ongeluk in Goes.
De politie bij het ongeluk in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - Bij een aanrijding in Goes is woensdag aan het einde van de middag een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur toen de bestuurder van een personenauto, een 48-jarige man uit Goes, over de Rooseveltlaan reed. Bij het afslaan naar de Troelstralaan zag hij de fietsster, een 56-jarige vrouw ook uit Goes, over het hoofd waardoor een aanrijding niet meer te voorkomen was.

Een toegesnelde ambulance heeft de vrouw met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boy (7-11-2019 om 16:29)
Onzin, het is een akelige kruising met die bebossing erlangs. En van de andere kant slecht zicht vanwege dat Sardineblik op die hoek.
Marie (7-11-2019 om 15:28)
Ook mijn zoon is gisterenmiddag aangereden op zijn fiets , doordat hij over het hoofd gezien werd. De auto kwam van rechts, maar is het niet voorrang krijgen ipv voorrang nemen? En waarom zo hard rijden en dus niet meer kunnen ontwijken? Wanneer gaan automobilisten weer rekening houden met de kwetsbare fietsers ? Gelukkig kwam mijn zoon er met schaafwonden vanaf, omdat hij van zijn fiets sprong. De fiets is echter kompleet in de prak . Helaas kunnen oudere mensen niet van hun fiets springen en belanden dus in het ziekenhuis. SNELHEID MINDEREN AUB en rekening houden met fietsers.,,!,,,
Koos P. (7-11-2019 om 15:10)
@Ja-Ja, Hoezo zwaarder gestraft? Wordt je tegenwoordig gestraft als je een ongeluk veroorzaakt? Een ongeluk of met drank op rijden zijn wel 2 hele verschillende dingen! Sorry, maar je bent zelf aan het ouwehoeren.
Ja-Ja (7-11-2019 om 14:32)
En de 48 jarige man had niets. Het word eens tijd dat automobilisten, bij z'n fout, ZWAARDER worden gestraft. Wedden dat dit soort aanrijdingen minder word Maar het is net als met drank, de regering kan niets doen, en moet er jaren overgedaan worden om de straf te vewrhogen. En het kan echt wel met EEN pennestreek. Maar ze OUWEHOEREN[sorry] er liever jaren over.