Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij aanrijding Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 07-11-2019, 14.34 uur
Foto 5 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dan Kersten. (7-11-2019 om 21:52)
Alle ongelukken op de Deltaweg..liggen niet aan deze weg. Alle ongelukken gebeuren door onoplettendheid van "chauffeurs" en door fouten van "chauffeurs" die over 2 doorgetrokken witte strepen toch gaan inhalen etc. etc. Ik woon aan deze weg en volg alles nauwgezet! Alle ideeën over 4 baans zijn nogal overtrokken....de weg is prima, wordt prima onderhouden....nee het zijn de "chauffeurs"!! De politie zou daar meer controle op moeten loslaten..... Maar, ja, gezien al de bezuinigingen van de laatste ca. 25 jaar is er veel te weinig mankracht...zéér helaas. Wel triest voor de huidige Politie funktionarissen!
Franky (7-11-2019 om 17:58)
Het gevaarlijke aan deze weg is gewoonweg niet opletten door bijvoorbeeld op je telefoon te kijken. Als het verkeerd dan plotseling stil staat dan zit je er zo achterop. Ik weet natuurlijk niet of het in dit geval ook zo was, maar ik heb mijzelf er wel eens op betrapt.