Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Beschonken bestuurder raakt rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 07-11-2019, 17.14 uur
Beschonken bestuurder raakt rijbewijs kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

'S-HEERENHOEK - Een automobilist die reed onder invloed van alcohol is woensdagavond in 's-Heerenhoek zijn rijbewijs kwijtgeraakt.


De automobilist, een 64-jarige man uit Baarle-Hertog, werd door agenten staande gehouden op de Westerscheldetunnelweg. De politie kwam de man op het spoor nadat er melding was gemaakt door een andere weggebruiker. Deze vertelde dat de man mogelijk onder invloed aan het rijden was.

De man blies bij een blaastest op straat een 'F'. Op het bureau blies hij daarna 835 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem Idzerda (7-11-2019 om 21:02)
Mooi, en nooit meer terug geven. Anders leren ze het nooit.
Bleep 2.0 (7-11-2019 om 18:45)
Moet je eens nagaan als je een 100% controle zou houden wat je allemaal tegenkomt.. Of een alcohol en THC slot op de T-tag systeem ( te mooi om waar te zijn ) en iedereen zorgpas meenemen op controle medicijnen gebruik ook ! Je wil niet hoeveel mensen er met bloedverdunners en hartpillen e.a. troep in hun lijf gewoon autorijden ?! Nog een simpele rekensom, er komen per coffeeshop gemiddeld 1500 klanten per dag en in elke stad zit er wel meer dan 1 shop en de meeste rijden scooter of auto gewoon ook... Wat een wereld tss!