Weerbericht:
Eerst plaatselijk (mot)regen, overdag droog en perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietsster aangereden bij Hoek

Toegevoegd: 08-11-2019, 09.10 uur
Fietsster aangereden bij Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Een 51-jarige vrouw uit Hoek is donderdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een ongeval in haar woonplaats.

De vrouw werd op haar fiets rond 17.20 uur aangereden door een 42-jarige automobiliste uit Terneuzen. De aanrijding vond plaats op de Hoekseweg (N682).

Volgens de politie stak de fietsster de weg over waarbij ze werd geraakt door de personenauto. De vrouw raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achiel (9-11-2019 om 01:03)
Witte, de vrouw op de fiets stak de weg over en was dus fout. Snelheid heeft er dus niks mee te maken. Controleren op voorrang dus ipv snelheid.
Romeo (8-11-2019 om 20:55)
Witte geef graag reactie op het bericht en ga niet iemand erbij halen die er niets mee te maken heeft.Of ben je erbij geweest.
Witte (8-11-2019 om 11:35)
De gemeente Terneuzen heeft laatst gecontroleerd op snelheid : de gemeente Terneuzen vind voor een waardig resultaat EEN KWARTIER meten genoeg . Roekeloos gedrag word beloond op Hoek en omstreken !