Boetes voor niet aangeven van richting

Toegevoegd: 08-11-2019, 17.22 uur

Boetes voor niet aangeven van richting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft de afgelopen dagen in Terneuzen meerdere automobilisten bekeurd voor het niet aangeving van richting bij het verlaten van een rotonde.

De controles vonden plaats op de Herbert H. Dowweg. Volgens de politie zorgt het niet aangeven van richting regelmatig voor gevaarlijke situaties. Ook heeft het een slechte invloed op de doorstroming van het verkeer.

In het totaal zijn er elf bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die de rotonde verlieten zonder richting aan te geven. Deze bestuurders hindereden daadwerkelijk een andere bestuurder die de rotonde op wilde rijden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (9-11-2019 om 09:01)
Al jaren erfenis nummer 1 in het verkeer (en de smartphones achter het stuur). Eindelijk dan een paar boetes. Dames en heren politie: gewoon in onopvallende auto's rondrijden, 2x geen richting aangeven bekeuren op kenteken! Maak het jezelf makkelijk!
Kaat (8-11-2019 om 23:47)
Heel goed. Het is zo irritant als mensen geen richting aangeven...volgens mij is dit les 1 tijdens het leren autorijden...!
Rick (8-11-2019 om 23:35)
Groot gelijk! Eén van de grootste ergernissen die je overal tegenkomt. Niets zo irritant dan moeten wachten op een auto die toch maar op het laatste moment afslaat zonder dit duidelijk aan te geven. Wat is dat toch met die lakse houding, is dat cool of zo??? Het lijkt ook besmettelijk te zijn.....
Markus Gulagius (8-11-2019 om 21:37)
Als Motor rijder Dank U Niks zo irritant als een auto die geen richting aan geeft op een rotonde
s v dorst (8-11-2019 om 21:07)
prima! vaker doen maar je hebt 2 zaken mensen die het vertikken en mensen die het niet weten (buitenlanders) die 2x richting aangeven terwijl rechtdoor
Jose (8-11-2019 om 21:03)
Hele goeie actie van de politie vind ik. Nu even gewoon doorzetten en iedere verkeersdeelnemer die geen richting aangeeft bij het verlaten van rijbaan of straat:Bekeuren.Geldt trouwens ook voor politie auto's. Ik zag er gisteren één die zonder richting aan te geven een rotonde verliet..Voorbeeld functie hebben jullie dames en heren van de politie!!!!