Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Boetes voor niet aangeven van richting

Toegevoegd: 08-11-2019, 17.22 uur
Boetes voor niet aangeven van richting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft de afgelopen dagen in Terneuzen meerdere automobilisten bekeurd voor het niet aangeving van richting bij het verlaten van een rotonde.

De controles vonden plaats op de Herbert H. Dowweg. Volgens de politie zorgt het niet aangeven van richting regelmatig voor gevaarlijke situaties. Ook heeft het een slechte invloed op de doorstroming van het verkeer.

In het totaal zijn er elf bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die de rotonde verlieten zonder richting aan te geven. Deze bestuurders hindereden daadwerkelijk een andere bestuurder die de rotonde op wilde rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ronny (8-11-2019 om 20:31)
goede zaak. bijzonder irritant gedrag. boete mag van mij 1000 Euro zijn
Ronny Baute (8-11-2019 om 20:00)
Daar moest €1000,- boete op staan ! Politie is veel te slap in deze. Vaak zijn het bellende bestuurders die het vertikken om richting aan te geven.
Bode (8-11-2019 om 19:58)
Misschien eens een paar dagen in Sluis gaan controleren aan de rotondes. Binnen het kwartier zit je dan aan de elf bekeuringen waar in Terneuzen een paar dagen voor nodig waren....
bram goeree (8-11-2019 om 19:50)
een van de grote ergernissen ,niet enkel van automobilisten maar ook van overig verkeer zoals fietsers .en wanneer je er wat van zegt krijg je een grote bek terug of een opgestoken middel vinger
motorob (8-11-2019 om 18:43)
Niet alleen op rotondes, ook veel automobilisten geven geen richting aan als ze een uitvoegstrook op rijden. Over fietsers maar te zwijgen, die hebben ineens geen rechter of linker arm meer zodra ze op de fiets stappen.
frans (8-11-2019 om 18:12)
Eindelijk! Goed werk. Aanpakken die lui. Voor mij irritatie nummer 1