Weerbericht:
Meest droog en enkele opklaringen. Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 25 km

Man hindert treinverkeer bij Kapelle

Toegevoegd: 09-11-2019, 12.13 uur
Man hindert treinverkeer bij Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De politie heeft vrijdagmorgen langs de spoorlijn bij Kapelle een man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.


Agenten kregen rond 10.45 uur een melding dat er een man naast het spoor zat. De machinist had vanwege de veiligheid de trein stilgezet. De man had geen identiteitsbewijs en werd vervolgens aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

Omdat eerst niet duidelijk werd wie hij was en waar hij vandaan kwam, stelde de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) een onderzoek in naar zijn identiteit. De verdachte is met behulp van een Spaanse tolk verhoord. Het bleek te gaan om een 36-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren