Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wielrenner aangereden bij Krabbendijke

Toegevoegd: 09-11-2019, 15.10 uur
Het ongeval bij Krabbendijke.
Het ongeval bij Krabbendijke.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Een wielrenner is zaterdagmiddag bij Krabbendijke aangereden door een automobilist. De man is onderzocht, maar raakte niet gewond.

Rond 14.25 uur vond de aanrijding plaats op de Oude Rijksweg (N289) ter hoogte van de Johan Willem Frisostraat. Vermoedelijk werd de wielrenner aangereden toen de automobilist de Johan Willem Frisostraat in wilde rijden.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die het slachtoffer heeft onderzoek. De man kon ter plaatse worden behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis. De automobilist kon zijn weg na het afleggen van een verklaring vervolgen. Zowel de fiets als de auto raakten beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750