Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee gewonden bij botsing Scherpenisse

Toegevoegd: 09-11-2019, 17.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHERPENISSE - Bij een botsing op de Poortvlietsedijk (N286) ter hoogte van Scherpenisse zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Even na 15.30 uur kwamen ter hoogte van de Langeweg twee personenauto’s met elkaar in botsing. Beide voertuigen kwamen na de klap met forse schade tot stilstand. Een toegesnelde ambulance heeft de beide bestuurders behandeld aan hun verwondingen. Eén van de slachtoffers is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de andere is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

Agenten hebben de situatie van het ongeluk vastgelegd waarna een bergingsbedrijf beide auto’s heeft weggesleept. Over de toedracht van de aanrijding is nog niks bekend gemaakt.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750