Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Hoofdplaat

Toegevoegd: 10-11-2019, 09.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOOFDPLAAT - Een automobilist is zondagmorgen bij Hoofdplaat met zijn auto in de sloot gereden.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 06.50 uur plaats op de 3e Zachariasweg, nabij de Hogewegdijk. Op deze onverharde weg raakte het voertuig van de weg en kwam in een diepe sloot tot stilstand.

Er is een ambulance opgeroepen, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto rond 08.30 uur uit de sloot getakeld en afgevoerd.

 

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JdB (11-11-2019 om 13:16)
Och, met een gemiddelde auto is dit best wel te doen. Zelf rij ik ook weleens voor m'n plezier op onbekende onverharde weggetjes. Natuurlijk wel met aangepaste snelheid. Ben wel benieuwd naar de oorzaak. Te hoge snelheid? Afgeleid door telefoon, radio, mooi uitzicht?
anoniem (10-11-2019 om 20:21)
Wat doet iemand nu op dit tijdstip op dit landweggetje. Die landweggetje wordt normaal gezien alleen gebruikt door landbouwverkeer, is amper met een auto over te rijden zeker deze tijd van het jaar. Knap dat je dan toch nog daar in de sloot terecht komt. Zo te zien is het geen terreinauto. Moet wel een erg goede reden gehad hebben om deze "sluiproute" te nemen.