Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later vandaag en morgen veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Vuurwerk afgestoken in stationshal Middelburg

Toegevoegd: 10-11-2019, 15.51 uur
Foto 5 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (11-11-2019 om 19:22)
Heerlijk gevoel.. het oud en nieuw gevoel,koud buiten ,de kerstbomen komen weer tevoorschijn en af en toe wat geknal en vuurpijlen de de lucht in gaan. maar ik ben geen voorstander van dit soort fratsen. doe dat lekker buiten de stad. waar niemand er last van heeft . niet in een stationshal . zulke verzieken het voor ons. wij die WEL met vuurwerk om kunnen en willen gaan.
camiel (11-11-2019 om 10:46)
sta hier niet van te kijken. In Arnemuiden knallen ze iedere avond sinds eind september. Controle: Nul. Controle op GSM gebruik op de fiets Nul. Op het jaagpad vanmorgen ook weer 3 die er druk mee waren.
William (10-11-2019 om 18:51)
Daders op pakken en zonder enige vorm van verder proces 8 weken opsluiten. Optreden met harde hand en strenge straffen, misschien helpt het. Nederland is in dergelijke gevallen veel te soft.
heidi van den van den Heuvel (10-11-2019 om 17:23)
Een rondje Dauwendaele in het weekend is ook geen overbodige luxe ivm vuurwerk. Vooral in de omgeving van de Mede's is het ieder weekend s avonds raak.