Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit Tholen overleden na ongeluk op A17

Toegevoegd: 10-11-2019, 21.28 uur
Man uit Tholen overleden na ongeluk op A17
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ROOSENDAAL - De 19-jarige man uit Tholen die zaterdagmorgen betrokken was bij een ernstig ongeluk op de A17 bij Roosendaal is overleden. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.


Het ongeval gebeurde rond 06.05 uur tussen knooppunt De Stok en industrieterrein Borchwerf in de richting van Dordrecht. De twee auto's botsten op elkaar. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Zo is er een sporenonderzoek ingesteld en worden de betrokkenen verhoord. Ook een 20-jarige man uit Bergen op Zoom raakte gewond.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over het ongeval weten. Specifiek is de politie op zoek naar een vrachtwagenchauffeur, die kort voor het ongeval eerst door het slachtoffer en vervolgens door de automobilist uit Bergen op Zoom werd ingehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nowty (12-11-2019 om 20:29)
heel veel sterkte voor ouders en alle nabestaanden . R.I.P.
Cookie-instellingen beheren