Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Ongeluk met meerdere auto’s op A58

Toegevoegd: 11-11-2019, 19.57 uur
Ongeluk met meerdere auto’s op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Als gevolg van lokale winterse neerslag zijn vanavond op de A58 ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland meerdere auto’s van de weg geraakt.


Het ongeluk vond rond 19.15 uur plaats op de rijbaan in de richting van Goes. Het wegdek was ter plaatse helemaal wit als gevolg van winterse neerslag. Meerdere voertuigen raakten in de slip en raakten van de weg. Een toegesnelde ambulance heeft tenminste één gewonde afgevoerd.

De linkerrijbaan was na het incident afgesloten in verband met de bergings- en opruimwerkzaamheden. Volgens Rijkswaterstaat zorgde dit voor een file van twee kilometer. Hoeveel voertuigen er precies beschadigd zijn geraakt is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (12-11-2019 om 10:49)
@Jan, ik zat er zelf in en ik steek het meer op onderschatting, zelfs bij 80km pr uur was het gevaarlijk en er lag een dikke laag hagel op de weg, ongeloof en onderschatting. Niet elk incident kan je wijten met vinger wijzen door schuld.
Soniureus bumba (12-11-2019 om 08:12)
Het was afgegeven dat er natte winterse buien konden komen,maar er word door genoeg automobilisten hard gereden,kort op elkaar gereden kort voor iemand tussenvoegen en hard geremd. Net als jan de filantroop ben ik het er helemaal mee eens .
Archaios (12-11-2019 om 01:18)
Onzin Jan, kwam paar geleden vanuit Goes en reed netjes 120 toen vanuit het niets de weg wit was. Ook bij N en Sint Joosland. Ik zag het niet aankomen het overvalt je als automobilist.
Marco (12-11-2019 om 00:31)
Haastige Spoed.......... ;-)
Jan de filatroop (11-11-2019 om 21:51)
De rijstijl van sommige automobilisten zal hier ook mede debet aan zijn geweest..zorgelijk wat voor taferelen je dagelijks op de A58 meemaakt!!
Cookie-instellingen beheren