Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor incident Koudekerke

Toegevoegd: 12-11-2019, 20.55 uur - Update: 12-11-2019, 21.04 uur
Traumahelikopter voor incident Koudekerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een traumahelikopter is dinsdagmiddag geland bij Arnemuiden vanwege een medische noodsituatie in Koudekerke.


Het Rotterdamse traumateam werd rond 16.10 uur naar de Verlengde Dishoekseweg gestuurd nadat even daarvoor al; twee ambulances met spoed waren opgeroepen. De helikopter landde niet in Koudekerke maar bij de Oude Rijksweg tussen Arnemuiden en Nieuw-en Sint Joosland.

Volgens de politie was een kind van bovenaan de trap naar beneden gevallen en hierbij gewond geraakt. Het kind is uiteindelijk met de helikopter naar Rotterdam gebracht. De verkeerspolitie heeft de moeder van het slachtoffertje hier ook naartoe gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750