Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zwerver sticht brandje in bunker Haamstede

Toegevoegd: 12-11-2019, 20.59 uur - Update: 13-11-2019, 09.31 uur
De brandweer van Burgh-Haamstede heeft het brandje geblust.
De brandweer van Burgh-Haamstede heeft het brandje geblust.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Iemand zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft dinsdagmiddag in Burgh-Haamstede een brandje gesticht in een bunker.

Volgens de brandweer had de zwerver een vuurtje gestookt om zijn eten op te kunnen warmen. Hierdoor was de bunker echter vol rook komen te staan en rond 12.30 uur werd daarom de blusploeg van Burgh-Haamstede naar de bunker aan de Moolweg gestuurd.

De brandweer heeft het brandje geblust. De man is overgedragen aan handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland. Die hebben de persoon gecontroleerd. Omdat geen identiteitsbewijs kon worden overlegd, werd de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Zierikzee. Daar is hij voorgeleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750