Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bliksem slaat twee keer in op Schouwen

Toegevoegd: 12-11-2019, 21.14 uur
Bliksem slaat twee keer in op Schouwen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag op Schouwen-Duiveland zeker twee keer ingezet vanwege meldingen van blikseminslagen.

De brandweer werd rond 01.20 uur gealarmeerd voor een nacontrole bij een bedrijf aan de Deltastraat in Zierikzee. De blusploeg van Zierikzee werd hier ingezet nadat de bliksem was ingeslagen. In Bruinisse was rond 01.40 uur een soortgelijke melding bij een woning aan het Grevelingenhout.

De brandweer van Zierikzee was overigens maandagavond ook al ingezet vanwege een schoorsteenbrand bij een woning aan de Vloedstraat in Kerkwerve. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker het rookkanaal geveegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750