Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Tholenaar valt café-eigenaar aan

Toegevoegd: 13-11-2019, 10.44 uur
Tholenaar valt café-eigenaar aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Een 46-jarige man uit Tholen is dinsdagavond aangehouden omdat hij in Bergen op Zoom een café-eigenaar aanviel die bezig was zijn zaak te sluiten.


De eigenaar wilde zijn café aan de Grote Markt rond 23.30 uur dicht doen toen er vier mensen binnenkwamen. Eén van hen werd volgens de politie 'lastig'. Hij besloot bier te gaan drinken maar de eigenaar verzocht hem de zaak te verlaten. Hieraan werd geen gehoor gegeven.

De café-eigenaar werd vastgepakt en tegen de bar geduwd. Het hoofd van de horeca-uitbater werd vervolgens ook nog tegen een bartafel aangedrukt. Eén van de laatste nog aanwezige klanten kwam hierop tussenbeide. De Tholenaar verliet vervolgens het café maar kon dankzij een doorgegeven signalement in een ander café worden aangehouden.

Volgens de politie was de verdachte tijdens het overbrengen naar het politiebureau erg vervelend. De agenten roken bij de man een sterke alcohollucht maar hij besloot niet mee te werken aan een ademanalyse. Dat betekent dat hij kan worden vervolgd op basis van artikel 184 van het Wetboek van Strafrecht. "Op overtreding daarvan staat een gevangenisstraf van maximaal 2 maanden of een geldboete", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (13-11-2019 om 16:39)
gewoon die maanden laten zitten, dat helpt beter dan een geld boete, want zulke figuren komen meestal niet op een eerlijke manier aan hun geld. Bumper;
john (13-11-2019 om 15:50)
die drie vrienden die gaan toch ook niet vrij uit mag ik aannemen
Michelle (13-11-2019 om 13:58)
Wat niet willen blazen! Je hebt niets te willen! Aanpakken deze vent!