Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte beroving Goes snel aangehouden

Toegevoegd: 13-11-2019, 15.33 uur
Verdachte beroving Goes snel aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Kort nadat woensdagmiddag in het centrum van Goes een beroving had plaatsgevonden, heeft de politie een verdachte aan weten te houden.


Bij de politie werd rond 13.30 uur gemeld dat een oudere dame was beroofd op de Wijngaardstraat. Dankzij het bekijken van camerabeelden en hulp van oplettende omstanders kon al snel een duidelijk signalement van de dader worden opgesteld. Enkele minuten later kon een 38-jarige verdachte worden aangehouden.

De politie zoekt nog een specifieke getuige: een vrouw op een fiets. Zij heeft zich nog niet gemeld maar de politie verzoekt haar om zich alsnog te melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (14-11-2019 om 04:03)
zielig mannetje--oude vrouwtjes beroven. sluit hen maar op en gooi de sleutel maar weg. se "straffen" in NL zijn veeeeeel te laag voor zulk tuig.
Cat (13-11-2019 om 19:01)
Wijngaardstraat, je kan de dealertjes zo aanwijzen. Wat voor laf figuur ben je dan een bejaarde beroven voor een paar tientjes, beroof gewoon je mede dealers, die hebben geld zat.