Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding na mishandeling in Vlissingen

Toegevoegd: 26-12-2003, 16.02 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.05 uur is een 27-jarige man uit Vlissingen aan de van Dishoeckstraat in zijn woonplaats aangehouden wegens mishandeling.

Rond 23.50 uur mishandelde hij een 61-jarige vrouw uit Vlissingen. De vrouw, die avond werkzaam in een horecagelegenheid aan de Badhuisstraat in Vlissingen, weigerde alcohol te schenken aan de man. Hierop gaf hij de vrouw een kopstoot en beledigde haar.

Na de mishandeling reed de man weg in een personenauto. Hij werd aan de van Dishoeckstraat aangehouden.  Bij aanhouding bleek dat de man teveel had gedronken en dat hij niet in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt voor de mishandeling en het rijden onder invloed.

Ook kreeg hij een rijverbod van 2 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren