Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Tien jaar geëist vanwege verkrachtingen

Toegevoegd: 14-11-2019, 18.14 uur
Tien jaar geëist vanwege verkrachtingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tien jaar onvoorwaardelijke celstraf. Dat is de eis die het Openbaar Ministerie (OM) donderdag heeft neergelegd tegen de 34-jarige Vlissinger die enkele verkrachtingen en mishandelingen zou hebben gepleegd.


Zeker zes vrouwen zouden op zeer brute wijze tijdens het daten zijn verkracht en mishandeld. De man kwam met zijn slachtoffers in contact via datingsites. Tijdens die dates hadden ze seks. Eerst 'normaal' en later steeds heftiger. Dominante en ruige seks, noemde verdachte S. T. het vorige maand tijdens de behandeling van zijn zaak.

Tijdens de seks werden enkele vrouwen ook geboeid, geslagen en op grove wijze soms meerdere keren verkracht. Eén van zijn slachtoffers raakte daardoor inwendig ernstig blijvend gewond. T. zei vorige maand dat het allemaal wel meeviel, temeer omdat de vrouwen ook na het vermeende seksuele geweld bleven terugkomen. Nadat één van de jonge vrouwen aangifte had gedaan, volgden er meer en kon T. eind januari worden aangehouden. Sindsdien zit hij in voorarrest.

De advocaat van de verdachte pleitte donderdag voor vrijspraak omdat er sprake was van wederzijdse instemming. De slachtoffers spreken dat echter tegen. Ze eisen samen meer dan een ton aan smartengeld. De rechtbank doet op half december uitspraak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bleep 2.0 (15-11-2019 om 12:37)
Het ergste vind ik dat die vrouwen er in trappen ook en zelfs meerdere malen terugkomen naar diezelfde man hebben jullie dat ook gelezen ? Je kunt dus blijkbaar via internet zo een dat krijgen en ze komen ook nog en dan praten ze samen online met elkaar om hem aan te geven.. Dus nog gekker dat ze het dus ook nog wisten van elkaar ??? Blijkbaar is die man spannend in de ogen van vrouwen, hoop ze hun lesje nu wel geleerd hebben.. Dan klagen ze op straat er alleen maar foute mannen zijn, maar ze kiezen deze man toch echt zelf uit ! Hoop die man 30 jaar cel krijgt en rest van zijn leven verplicht TBS ( zonder die rare weekend verlof ) ! lijkt wel alsof mensen steeds extremer willen, bah !
john (15-11-2019 om 08:27)
Nou dan kan hij nu mooi 10 jaar ruige sex met zichzelf hebben
willem (15-11-2019 om 03:04)
die krijgt zolang hij in de bajes zit een ontzettend--en terecht--rotleven. er is ook in de bajes een code: kindermisbruikers en verkrachters worden gemeden. ga je toch met hen om, word je voor verkrachter / misbruiker aangezien. en ik hoop dat de straf minstens verdubbeld word.
Mijn mening (14-11-2019 om 23:49)
Tien jaar is prima, ik mag hopen dat hij regelmatig een blokje zeep mag oprapen
ger (14-11-2019 om 20:20)
wat een hopeloze lage straf wordt hier geëist en dan doet die crimineel nog dat het normaal is om vrouwen zo te mishandelen zodat ze voor de rest van hun leven "beschadigd" zijn. zou mooi zijn als dat soort criminele figuren voor eeuwig van het straatbeeld zouden verdwijnen...
pietje porno (14-11-2019 om 19:44)
zou graag deze gast eens willen ontmoeten