Weerbericht:
Eerst nog enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij aanrijding Deltaweg Goes

Toegevoegd: 14-11-2019, 20.55 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op de Deltaweg (N256) bij Goes is donderdagavond flink wat materiële schade ontstaan. Niemand raakte gewond.


Bij de kruising met de ‘s-Heer Hendrikskinderendijk - Nieuwe Rijksweg (N664) kwamen omstreeks 19.55 uur een taxibusje en een personenauto met elkaar in botsing. Er werd ook een ambulance opgeroepen maar na onderzoek bleek dat geen van de betrokkenen mee moest naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk moest een deel van de kruising deels worden afgesloten. Het verkeer werd omgeleid en had enige hinder van het ongeval. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide auto's getakeld.  Rond 20.40 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (15-11-2019 om 06:55)
zat er weer eens iemand te whatsappen? want het is zowat onmogelijk om daar op elkaar te botsen