Weerbericht:
Wisselend bewolkt, vooral vanmiddag onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bewoner opgepakt voor drughandel

Toegevoegd: 16-11-2019, 10.40 uur
Bewoner opgepakt voor drughandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - De bewoner van een woning aan de Louisastraat in Sluiskil is vrijdagavond omstreeks 21.40 uur aangehouden op verdenking van drugshandel.


Bij de politie was informatie binnengekomen dat er vanuit deze woning drugs verkocht zouden worden. Door agenten is de woning doorzocht. In de woning werd ruim 25 gram gedroogde henneptoppen gevonden en ook werd een kweektent met een kleine hoeveelheid planten en stekjes aangetroffen.

Alle apparatuur die met de kweek van hennep te maken heeft (transformatoren, assimilatelampen en dergelijke) is vernietigd. De hennep is in beslag genomen door de politie. Ook werd een geldbedrag van bijna 1200 euro in beslag genomen. De man zit vast in een politiecellencomplex en zal zaterdag gehoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750