Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Automobilist met drugs op krijgt rijverbod

Toegevoegd: 16-11-2019, 10.46 uur
Automobilist met drugs op krijgt rijverbod
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Op het Suikerplein in Sas van Gent controleerden agenten vrijdagavond rond 19.45 uur een automobilist uit Gent. Hij moest een speekseltest en een blaastest ondergaan.


De 34-jarige man bleek niet teveel gedronken te hebben. De blaastest vertoonde een ‘P’. De speekseltest was echter minder voordelig. Hij wees uit dat de man onder invloed reed van THC, de werkzame stof in wiet. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Daar kwam een GGD-arts een bloedmonster afnemen. Dit wordt opgestuurd naar het NFI voor onderzoek. Als de uitslag daarvan bekend is, zal een officier van justitie bepalen wat de verdere afhandeling wordt. Voor nu kreeg de man een rijverbod van 24 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750