Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Man rijdt door na aanrijding met jongetje in Goes

Toegevoegd: 30-11-2006, 13.16 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Op de kruising Troelstralaan/Ringbaan West in Goes is woensdagmiddag een automobilist doorgereden nadat hij een 7-jarig jongetje had aangereden.

De automobilist, een 20-jarige man uit de gemeente Borsele, was vermoedelijk met hoge snelheid door het rode verkeerslicht gereden waarna hij het jongetje tijdens het oversteken, aanreed.

Na de aanrijding reed hij met hoge snelheid weg. De verwondingen van het jongetje vielen mee, hij had een bloeduitstorting aan zijn been en was hevig geschrokken.

Een getuige had het kenteken genoteerd, waarna de dader kon worden opgespoord. Die verscheen later op het politiebureau waar hij zijn rijbewijs moest inleveren voor gevaarlijk rijgedrag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren