Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie aanhoudingen bij vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 17-11-2019, 10.45 uur
Drie aanhoudingen bij vechtpartij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 13.15 uur vond er een vechtpartij plaats bij een woning aan de Schaepmanstraat in Vlissingen. Bij de vechtpartij zou mogelijk gebruik zijn gemaakt van messen. De politie heeft drie mannen aangehouden.


Het slachtoffer belde de politie en deed aangifte. Hij zou (oppervlakkig) gewond zijn geraakt door een prik van een mes. Eén verdachte kon al snel worden aangehouden. Het betrof een man van 23 jaar uit Vlissingen. Een getuige meldde vervolgens dat hij een verdachte situatie zag ergens verderop. Een man zou op een paniekerige manier uit de bosjes zijn gekomen. Dit bleek de tweede verdachte te zijn, een 18-jarige Vlissinger. Hij is aangehouden en later werd ook nog de derde verdachte, een 24-jarige man uit Middelburg, aangehouden.

De mannen zijn naar een politiecellencomplex gebracht waar ze zondag verder worden gehoord door rechercheurs. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld. De zaak wordt door de politie onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750