Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Auto botst tegen boom bij Terneuzen

Toegevoegd: 18-11-2019, 00.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een ongeval in Terneuzen is zondagavond een automobilist tegen een boom gebotst. Er ontstond aardig wat schade.


Het eenzijdige ongeval vond rond 23.00 uur plaats op de Reuzenhoeksedijk. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. Deze heeft ter plaatse geassisteerd, het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten.

De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. De weg kon rond middernacht weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (19-11-2019 om 16:39)
Volgens mij zijn er geen mensen aan het woord die weten hoe het is gebeurd. Als je de details niet kent dan kan je beter zwijgen lijkt mij. Je roept maar wat en kan er een ander flink mee kwetsen
Danny (19-11-2019 om 15:45)
Hoe het gebeurd is, geen idee. Maar iig niet door de slik. Stuk waar het heeft afgespeeld is de weg helemaal netjes, zie foto's.
Rob (19-11-2019 om 08:19)
Hoe kan je zo over iemand spreken als je niet eens weet hoe het is gegaan Het zal maar een dierbare van je zijn die dit is overkomen. Dan wordt je niet gelukkig van mensen die schrijven wat ze denken te weten. Iemand kwetsen is enige dat ze hier mee bereiken. Zwijg aub als je iets niet zeker weet en wees blij dat dit redelijk goed is afgelopen.
C. (18-11-2019 om 21:23)
Wat een reacties weer! Schaam je! Het zal maar een familielid zijn die dat overkomt, praat je dan nog steeds zo! Ik heb er vandaag zelf gereden, en met dat natte wegdek vol slik begrijp ik heel goed dat iemand van de weg afraakt.
M (18-11-2019 om 18:32)
Het is daar een modderpoel door de boeren die daar bezig zijn Van het weekend en vandaag ook nog een rotzooi van modder Daar kan je op moment nog geen 60 km rijden
Moeder (18-11-2019 om 17:37)
Was de alcohol wel lekker? Anders is het helemaal zonde.... Persoon mag van geluk spreken dat ie nog leeft....
Cookie-instellingen beheren