Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Schipper vaart alleen over de Westerschelde

Toegevoegd: 18-11-2019, 16.39 uur
Schipper vaart alleen over de Westerschelde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De schipper van een binnenvaartschip is vanmorgen geverbaliseerd door de politie omdat hij, onder andere, als enige aan boord was van het schip.


Het alleen aanwezig zijn aan boord van een schip is verboden, zo laat een gebiedsagent weten via social media. De schipper bleek tevens niet in het bezit te zijn van een geldig vaarbewijs en hij reageerde ook niet via de marifoon. Ook waren draaiende delen in de machinekamer niet afgeschermd.

Het is niet bekend hoe hoog het boetebedrag is geworden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
w v d kaaij (19-11-2019 om 12:36)
Het alleen aanwezig zijn aan boord van een schip is verboden, zo laat een gebiedsagent weten ???????????? dit kopt beslist niet ! wellicht voor dit type schip op deze plaats niet toegestaan, maar niet in het algemeen zelf ben ik schipper van een bunkerboot( varend tankstation) ik vaar altijd alleen aan boord, even als vrijwel alle andere bunkerboten in nederland, dit is volgens de regels toegestaan. bij meerdere controles ok nooit enige opmerking over gehad.