Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand in woning Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 20-11-2019, 03.12 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - In een portiekwoning in Vlissingen is in de nacht van dinsdag op woensdag brand ontstaan. De brandweer schaalde de brand op naar middelbrand.


De brand werd rond 01.35 uur ontdekt in een woning aan de Sloeweg. Er werd opgeschaald naar middelbrand waardoor er twee blusvoertuigen ter plaatse kwamen. De brandweer had het vuur snel onder controle. De bewoonster van de woning was ten tijde van de brand niet thuis.

Voor de bewoonster van de bovenliggende woning is een ambulance ter plaatse gekomen. De vrouw is ter plaatse behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na het ventileren van de woning kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.

Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750