Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Elfde verdachte aangehouden voor overval Hrieps

Toegevoegd: 21-11-2019, 17.37 uur
Bij de overval werd de contante opbrengst van muziekfestival Hrieps gestolen.
Bij de overval werd de contante opbrengst van muziekfestival Hrieps gestolen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Woensdagmorgen is door de politie in wijk Westerzicht in Vlissingen een elfde verdachte aangehouden in het lopende onderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke in mei dit jaar.


Politie en justitie hebben tot nu toe elf verdachten in beeld die mogelijk betrokken zijn geweest bij de overval. Zes van de verdachten zitten momenteel nog vast voor hun betrokkenheid. Een man en twee vrouwen, die eerder werden opgepakt, mogen hun proces in vrijheid afwachten. Tot slot worden ook een man en een vrouw uit 's-Heer Arendskerke verdacht van betrokkenheid bij de grove overval.

In de woning van de Vlissingse verdachte, een 32-jarige man, werd donderdagmiddag onder leiding van een rechter-commissaris door agenten gezocht naar bewijs. De man heeft zogenaamde beperkende maatregelen opgelekd gekregen. De politie laat weten dat hierdoor niet meer informatie over de zoeking en het onderzoek gedeeld kunnen worden.

Op dinsdag 14 januari staat een tweede pro-formazitting gepland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren