Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrachtwagen in de sloot bij Sint-Annaland

Toegevoegd: 22-11-2019, 19.59 uur
Foto 6 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gladde troep (23-11-2019 om 04:11)
Sterkte en beterschap voor de chauffeur. "Ter plekke is het extreem glad door slik op de weg. Of dit de oorzaak van het ongeval is geweest, is nog niet bekend." Ik wil niet veel zeggen, maar van de week ook met de wagen door het slik gereden. Je schuift zo de weg af. En dan rijd je nog stapvoets. Aan de weg te zien en de bus die eerder op de avond veel geluk heeft gehad. Zou je de oorzaak bijna kunnen raden(slik). Er is geen houden aan wanneer de boel gaat.
Dan Kersten (22-11-2019 om 22:08)
Ja, het zal je maar gebeuren! Maar uiteindelijk zal tegen vervuiling op de wegen echt strenger moeten worden opgetreden. Als je een papiertje of fruitschilletje uit je auto gooit en het wordt geconstateerd....dan ben je fout en wordt je bekeurd. En als je heel vaak de 1ste Deltaweg (dus niet de Deltaweg-N256 maar de parallel weg!) ziet en de meerder wegen/weggetjes richting en vanaf Kats, Colijnsplaat en Kortgene en Geersdijk etc....dan is het echt onverantwoord. Zelfs 's avonds laat en 's nachts ... want schoongemaakt wordt er niet. En dit is verplicht zelfs binnen een tijdsbestek!! En een simpel bordje "SLIK" is dan ook niet voldoende! Maar dit hele gebeuren in nagenoeg 2020 met alle technische mogelijkheden etc. is echt NIET nodig. D. K.