www.hvzeeland.nl

Vrachtwagen in de sloot bij Sint-Annaland

Toegevoegd: 22-11-2019, 19.59 uur

Vrachtwagen in de sloot bij Sint-Annaland
Door: Tim Koster

SINT-ANNALAND - Bij een verkeersongeluk in Sint-Annaland is vrijdagavond een vrachtwagen op zijn zijkant in de sloot terecht gekomen.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 18.40 uur op de Zoetwaterweg. Twee ambulances werden direct met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer rukte met spoed uitgerukt omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Eenmaal ter plaatse heeft de brandweer de vrachtwagenchauffeur uit zijn voertuig bevrijd via de voorruit.

De chauffeur is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Ter plekke is het extreem glad door slik op de weg. Of dit de oorzaak van het ongeval is geweest, is nog niet bekend. De Zoetwaterweg is volledig afgesloten en zal eerst worden schoongemaakt.

Naast de vrachtwagen raakte ook een lijnbus van de weg. Deze kwam in de berm vast te zitten en zal later vanavond worden losgetrokken. Ook een brandweerauto kon niet zonder hulp terug naar de kazerne. Met behulp van twee trekkers is het voertuig naar een minder glad stuk weg gesleept.