Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen Sint-Annaland geborgen

Toegevoegd: 23-11-2019, 14.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - De vrachtwagen die gisteravond bij Sint-Annaland van de weg was geraakt is vanmiddag weer op de weg gezet en weggesleept.


De combinatie raakte gisteravond rond 18.40 uur op de Zoetwaterweg van de weg en kwam op zijn zijkant in de sloot terecht. Twee ambulances werden direct met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer rukte met spoed uitgerukt omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Eenmaal ter plaatse heeft de brandweer de vrachtwagenchauffeur uit zijn voertuig bevrijd via de voorruit. De chauffeur is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Op de weg waar het ongeluk gebeurde was het op dat moment glad door slik op de weg, na oogstwerkzaamheden. De vrachtwagen was daarbij aanwezig om de weg schoon te maken, maar week uit voor een tegemoetkomende lijnbus, kwam in de berm terecht en gleed de sloot in. Ook de lijnbus moest worden losgetrokken.

Zaterdagmorgen is door een bergingsbedrijf gestart met het bergen van de vrachtwagen. Deze klus was rond 14.30 uur afgerond. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de weg afgesloten voor het verkeer.

 

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750