Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Auto op zijn kop bij Kloosterzande

Toegevoegd: 23-11-2019, 18.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - Bij een eenzijdig ongeval op de Hulsterweg (N689) in Kloosterzande is zaterdag aan het einde van de middag één persoon gewond geraakt.


Rond 16.45 uur verloor een bestuurder bij de afrit naar Kloosterzande de controle over zijn voertuig en raakte van de weg. De auto kwam op zijn kop tussen de afrit en de hoofdrijbaan tot stilstand. Iedereen kon zelfstandig uit de auto komen en een toegesnelde ambulance heeft het slachtoffer behandeld. Deze is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weer op zijn wielen gezet en afgevoerd. Het verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeval passeren over de af- en oprit.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walsoorden (24-11-2019 om 14:08)
zo'n vrijdag al zien driften nabij het viaduct. verbaasd me niet zo dat je kan wachten op een ongeval.
Cookie-instellingen beheren