Diverse arrestaties tijdens uitgaansnacht

Toegevoegd: 24-11-2019, 09.59 uur

Diverse arrestaties tijdens uitgaansnacht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere personen gearresteerd. In Zeeuws-Vlaanderen moesten agenten worden ingezet bij vechtpartijen. Dat meldt de politie via Instagram.

Gedurende de nacht werden meerdere aanhoudingen verricht vanwege het verstoren van de openbare orde. Eén persoon, welke onder invloed van bleek te zijn van alcohol, bedreigde horecapersoneel met een mes. Aan het einde van de nachtdienst werden ook nog twee arrestaties verricht vanwege een mishandeling.

In Axel en Breskens ging de politie af op meldingen van vechtpartijen. Hierbij werd ook diensthond Bart ingezet. Deze moest in Axel op zoek naar een verdachte die zich in een brandgang had verstopt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750