Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Woning en auto Axels stel vernield met vuurwerk

Toegevoegd: 24-11-2019, 15.01 uur
Woning en auto Axels stel vernield met vuurwerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Een stel uit Axel is in de afgelopen dagen tot twee keer toe belaagd met zwaar vuurwerk. Daarbij raakten hun woning en hun auto zwaar beschadigd. Dat meldt de politie, die een onderzoek heeft ingesteld.


Donderdagavond werd kort voor middernacht de auto van het Axelse stel vernield door middel van vuurwerk. “De motorkap was ontzet en de voorruit gebarsten”, zo vertelt de politie. Vannacht was het kort na middernacht raak.

“Toen kwam de melding binnen dat iemand zwaar vuurwerk tegen de deur van de woning van de gedupeerden had gegooid of gelegd. De agenten waren snel ter plaatse, maar zagen geen verdachten in de omgeving van de woning. Aan de woning was forse schade ontstaan aan de voordeur.

De bewoners hebben aangifte gedaan van brandstichting en/of vernieling. De politie tast nog in het duister over de reden van de vernielingen en roept mensen met informatie op om zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750