Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij ongeluk met quad Kloosterzande

Toegevoegd: 24-11-2019, 15.26 uur
Gewonde bij ongeluk met quad Kloosterzande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - Bij een ongeluk met een quad is zondag aan het begin van de middag bij Kloosterzande iemand gewond geraakt.


Volgens de politie raakte de bestuurder van het voertuig door onbekende oorzaak rond 12.45 uur van de weg. De quad kwam vervolgens via de berm tot stilstand bij een oprit aan de Hulsterweg.

De bestuurder van de quad werd vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (25-11-2019 om 17:45)
@erik, mee eens, maar het is wel zo dat er een hoop onervaren mensen op zitten zonder dat ze de gevaren ervan kennen.
Erik (25-11-2019 om 07:19)
@Mijn mening; Ik respecteer je mening, maar elk voertuig kan gevaarlijk zijn bij onverantwoord gebruik. Van elektrische step tot aan de meest snelle auto die er maar te vinden is. Wat ik wel een kromme regel vind is, wanneer je op de quad een gordel laat zetten, er zonder helm gereden mag worden...?!? Mijn inziens veel gevaarlijker, omdat je bij een ongeval op het voertuig blijft zitten.
Mijn mening (24-11-2019 om 17:53)
Die dingen zijn voor de meeste bestuurders levensgevaarlijk en om die reden zouden ze uit het verkeer gehaald moeten worden.
Cookie-instellingen beheren