Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde en benzinelekkage bij ongeval Grijpskerke

Toegevoegd: 01-12-2006, 00.42 uur
Door: Politie Zeeland

GRIJPSKERKE - Op de Pioniersweg in Grijpskerke heeft vanmiddag rond 17.52 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een tractor en een personenauto.

De bestuurder van de tractor, een 62-jarige man uit de gemeente Veere, reed, zonder voorrang te verlenen, de kruising met de Oostkapelseweg op.

Hier reed een personenauto die bestuurd werd door een 58-jarige man uit Nieuw- en Sint Joosland. Omdat de bestuurder van de tractor zo de kruising op reed kwamen beide voertuigen met elkaar in aanrijding.

Omdat er sprake was van lekkage van benzine heeft de brandweer het wegdek schoongemaakt, de 58-jarige man is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

De personenauto werd door een takelbedrijf weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750