Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit Renesse opgepakt in groot drugsonderzoek

Toegevoegd: 26-11-2019, 08.35 uur
Man uit Renesse opgepakt in groot drugsonderzoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een onderzoek naar de productie en handel in synthetische drugs heeft de politie vanochtend onder meer een man uit Renesse aangehouden. Er zou ook een doorzoeking zijn gedaan in Brouwershaven.


De politie laat weten dat met toestemming van de officier van justitie vanochtend vier mannen zijn aangehouden die verdacht worden van deelname aan een criminele organisatie die zich onder meer bezig zou houden met de grootschalige productie en handel in synthetische drugs. De vier zouden betrokken zijn geweest bij meerdere drugslabs die de afgelopen maanden in Brabant, Zeeland en België zijn ontmanteld.

De arrestanten zijn een 35-jarige man uit Bergen op Zoom, een 22-jarige man uit Steenbergen, een 19-jarige man uit Renesse en een 70-jarige inwoner van Almere. Op negen adressen in Nederland zijn doorzoekingen gaande. Veel details wil de politie nog niet over de zaak kwijt. Wel laat men weten dat men de verdachten op het spoor kwam na uitgebreid recherche-onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750