Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumateam blijkt niet nodig bij melding Oosterland

Toegevoegd: 26-11-2019, 15.36 uur
Traumateam blijkt niet nodig bij melding Oosterland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Een traumateam is vanmiddag opgeroepen voor een incident in Oosterland maar uiteindelijk niet meer ingezet.

Vanaf de Sint Joostdijk in het dorp kwam rond 13.30 uur een melding binnen van een medische noodsituatie. Er werden twee ambulanceteams met spoed ter plekke gestuurd. Omdat de Rotterdamse traumahelikopter bezig was met een andere melding werden de collega's uit Amsterdam opgeroepen. Deze konden echter binnen enkele minuten na het opstijgen alweer terugkeren naar de basis. De inzet bleek namelijk niet nodig.

De patiënt is uiteindelijk zonder spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies aan de hand was, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750